Nieuws Kempen Vier onderneemsters lanceren Eqip voor empatisch ondernemen

Vier onderneemsters lanceren Eqip voor empatisch ondernemen

Vier onderneemsters lanceren Eqip voor empatisch ondernemen

Westerlo- Hilde Hanselaer, Kathleen Weuts, Natalie Hendrickx en Kim Heylen hebben de handen in elkaar geslagen voor Eqip. Met gratis workshops brengen ze ondernemers tips en tricks bij om empathisch te ondernemen.

Drie kwart van de straffe madammen achter Eqip is Kempens, Natalie Hendrickx woont in Mechelen. “Hilde Hanselaer van MVO advies brengt de duurzaamheidsdoelstellingen in de praktijk”, vertelt Kim Heylen. “Kathleen Weuts van Lou’k Up is gespecialiseerd in rouwbegeleiding en afscheidsplanning. Natalie Hendrickx neemt met Floow de mobiliteit van bedrijven voor haar rekening. En zelf werk ik voor Brandologic, een communicatiebureau gespecialiseerd in employer branding. We bekijken hoe werkgevers zich best positioneren om boven het maaiveld uit te steken. Je medewerkers moeten je ambassadeurs worden.”

Op dinsdagen 12 en 26 november organiseert Eqip haar eerste workshops, in Business Center De Regio in Westerlo. “We geven tips en tricks mee voor het duurzaamheidsbeleid, steeds met het oog op menselijk ondernemen. Oktober is borstkankermaand, hoe ga je bijvoorbeeld om met langdurig zieken, hoe informeer je intern en extern? Natuurlijk kunnen we niet overal diep op ingaan, dat kan later wel. Elk bedrijf is uniek en heeft dus behoefte aan een unieke aanpak.”

De workshops zijn gratis en zullen dat allicht ook blijven. “Er zullen ook meer onderwerpen aan bod komen, we zullen groeien in functie van de noden van de bedrijven en de maatschappelijke evoluties.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.