Nieuws Kempen Vier ondernemingen failliet verklaard

Vier ondernemingen failliet verklaard

Vier ondernemingen failliet verklaard

TURNHOUT, LILLE – De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft eerder deze week vier nieuwe faillissementen uitgesproken. Daarbij is de bv Restaurant De Keyzer, een gekende eetgelegenheid aan Den Hert in Wechelderzande (Lille).

Dat gebeurde na dagvaarding. De huidige zaakvoerders hebben de zaak exact één jaar uitgebaat. Er waren nog drie personeelsleden in dienst. Volgens curator Gert Hermans worden die ontslagen.

Aan Heikant in Vorselaar valt eveneens na dagvaarding het doek over de zaak van Ana Kraewinkels, gespecialiseerd in de installatie van klimaatregeling en ventilatie. De curator is Wim Nysmans.

De cv Prime Fit, Duineneind in Kasterlee was een groothandel in sport- en kampeerartikelen. De onderneming werd gedagvaard, Tom Vandecruys treedt op als curator.

Philippe Van Damme uit de Lijsterstraat in Balen heeft de boeken neergelegd. De man was actief als handelsbemiddelaar. De curator in deze zaak is Pieter Klingels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.