Nieuws Kempen Vier ondernemingen over de kop

Vier ondernemingen over de kop

Vier ondernemingen over de kop

TURNHOUT – De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdag vier faillissementen uitgesproken. Zo heeft de bv Tim-U, Rauwelkoven in Geel de boeken neergelegd. Het gaat om een verpakkingsbedrijf.

Senne Draulans treedt op als curator. In de Oostervennestraat in Mol heeft Kolar Frantisek zelf de handdoek in de ring gegooid. De man baatte een tattooshop uit. De curator in deze zaak is Eef Stessens. De bv Cloud 9, Sint-Lenaartsesteenweg in Rijkevorsel exploiteerde taxi’s. De onderneming werd gedagvaard. Wim Nysmans is curator.

En de bv Verachtert P.J.D., Steegstraat in Balen werd eveneens na dagvaarding bankroet verklaard. De onderneming tekende voor het bouwrijp maken van terreinen. De zaak is nu in handen van curator Christophe Geukens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.