Nieuws Kempen Vier (Oud-)Turnhoutse onderneemsters houden kerstpop-up

Vier (Oud-)Turnhoutse onderneemsters houden kerstpop-up

Foto: RR

Vier (Oud-)Turnhoutse onderneemsters houden kerstpop-up

OUD-TURNHOUT – TURNHOUT – Na een succesvolle pop-up in de zomer slaan vier onderneemsters uit Turnhout en Oud-Turnhout opnieuw de handen in elkaar. In de Heischuur in Oud-Turnhout serveren ze glühwein, cadeautjes en natuurlijk veel kerstsfeer.

Christel Dergent en haar dochter Chadia Mertens uit Turnhout leerden tijdens event Wendy Van Baelen kennen, die net als haar vriendin Liesbeth Vriens afkomstig is uit Oud-Turnhout. “In mei organiseerden we in de Djoelen een eerste pop-up met onze producten”, vertelt Christel. “Na corona wilden we de mensen weer buiten krijgen. Dat was een groot succes.”

De vier dames komen tijdens het weekend van 3 en 4 december opnieuw samen voor een kersteditie. “De ideale gelegenheid om je kerstcadeautjes te kopen of jezelf te verwennen”, vindt Christel. “Daarvoor is alles aanwezig. Met Show your Inside Out verkoop ik kledij en accessoires voor dames. Liesbeth richtte samen met haar man Vuelo op, dat herenkledij met een knipoog naar het wielrennen aanbiedt. Wendy bouwde haar W-Shop uit met natuurlijke schoonheidsproducten en Chadia voorziet met Chakies brownies en koekjes.”

De pop-up is zaterdag van 13u tot 20u en zondag van 10u tot 18u te bezoeken in de Heischuur in Oosthoven (Oud-Turnhout).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.