Nieuws Kempen Vijf faillissementen

Vijf faillissementen

Vijf faillissementen

Justitia11-300x226Ook tijdens de vakantieperiode zijn er ondernemingen die de boeken moeten sluiten.

Eventerfun bvba, uitbater van een horecazaak aan de Voogdijstraat 10 in Mol, legde zelf de boeken neer. Er waren nog drie arbeiders en vier bedienden in dienst. Curator: Gert Verreyt.

Ook LC Food bvba, een detailhandel aan de Bredaseweg 72A in Weelde, gooide de handdoek in de ring. Er werkten nog twee bedienden. Curator: Katty Somers.

De broodjeszaak aan de Zandstraat 96 in Turnhout, uitgebaat door Adventure Vertical bvba, vroeg het faillissement aan. Curator: Ronny Ceusters.

Laswerken Guy Hufkens, Geeneind 28 in Retie, moet de boeken sluiten nadat hij zelf naar de rechtbank stapte. Curator: Ronny Ceusters.

Ook Rombouts Sierbestrating bvba, Hoge Mauw 1420 in Arendonk, vroeg zelf de faling aan. Het bedrijf had nog twee arbeiders in dienst. Curator: Tom Van Even.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer