Nieuws Kempen Vijf faillissementen waarvan drie in de bouw

Vijf faillissementen waarvan drie in de bouw

Vijf faillissementen waarvan drie in de bouw

De handelsrechtbank in Turnhout  heeft de aardbeienkwekerij Bergse Aardbeien uit de Bergenstraat in Minderhout bij Hoogstraten failliet verklaard op dagvaarding.  De curator is An Notelteirs.

Aan de Statiestraat in Beerse  is de bvba Bal Wegenbouw failliet na dagvaarding door schuldeisers. De rechtbank stelde Rudi Van Gompel en Tom Robeyns aan als curatoren.


Het doek valt over de bvba Asbestverwijdering Spitters, Ketschehoef in Vosselaar. De onderneming werd gedagvaard door schuldeisers. Rudi Van Gompel en Tom Robeyns zijn de curatoren. 


De zaakvoerders van de bvba De Saeger, algemene aannemingen, gevestigd aan Heultjedorp in Westerlo hebben zelf de boeken neergelegd. De rechtbank stelde Steven Heylen aan als curator.


Ook de zaakvoerders van het adviesbureau Pro Consult cv gooiden zelf de handdoek in de ring. De onderneming opereerde vanuit de Ierlandlaan in Geel. Ook zaakvoerder Stef Van Houdt is failliet verklaard. De curator is Steven Heylen.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer