Nieuws Kempen Vijf falingen waaronder een café, sanitair- en koerierbedrijf

Vijf falingen waaronder een café, sanitair- en koerierbedrijf

Vijf falingen waaronder een café, sanitair- en koerierbedrijf

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft vanmorgen vijf faillissementen uitgesproken.

Dennis Admiraal baatte aan de Kruishuisstraat 17 in Turnhout café Kruishuis uit. Hij stapte zelf naar de rechter om het faillissement aan te vragen. Curatoren: de Chaffoy en Plessers.

XYZ Project bvba, Geelsebaan 61 in Retie, was gespecialiseerd in CV en sanitair maar moet de boeken sluiten. Curatoren: Van Gompel en Robeyns.

Guy Meeuwis GCV, Hoefstraat 32 in Ravels, legde zich toe op verkoopactiviteiten. De firma werd failliet verklaard op bekentenis. Ook zaakvoerder Guy Meeuwis, woonachtig in Eeklo, deelde in het faillissement. Curator: Van Cauwenbergh.

Koerierdienst Kempenkoerier Comm.V., Eén Meistraat 27/2 in Turnhout, werd gedagvaard door de BTW en failliet verklaard. Curatoren: de Chaffoy en Plessers.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer