Nieuws Kempen Vijf ondernemingen op de fles

Vijf ondernemingen op de fles

Foto: rr

Vijf ondernemingen op de fles

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout heeft dinsdag de eerste vijf faillissementen van 2022 uitgesproken. Zo werd de vof La Vinci, een herberg aan de Vaartstraat in Geel na dagvaarding bankroet verklaard. Tom Vandecruys treedt op als curator.

Dezelfde advocaat is ook de curator van Filtrans. Deze onderneming verzorgde goederenvervoer over de weg. De zetel was gevestigd aan Rauwelkoven in Geel. Het faillissement werd uitgesproken na dagvaarding.

Aan de Sint-Jobsstraat in Herentals is het reisbureau bvba XXXX Travel failliet verklaard. Dat gebeurde na het neerleggen van de boeken. De curatoren zijn Johan Van Cauwenbergh en Michiel Roets.

Ludwig Peeters en Bart Mannaert treden als curatoren op in het faillissement van Jozef Boeckx. De man werkte aan Gerheiden in Olen en tekende voor de ontwikkeling van bouwprojecten. De faling volgde na dagvaarding.

Ten slotte werd ook Jonas Smets, Echelpoel in Bouwel (Grobbendonk) gedagvaard. De betrokkene verzorgde catering. De zaak is in handen van curator Steven Heylen.

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Zes ondernemingen over de kop

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft tijdens de laatste zitting van het jaar zes Kempense ondernemingen failliet verklaard. Zo valt… Lees meer

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.