Nieuws Kempen Vink ontwikkelt transparante hoestschermen

Vink ontwikkelt transparante hoestschermen

Vink ontwikkelt transparante hoestschermen

HEIST-OP-DEN-BERG – Ook bij Vink in Heist-op-den-Berg staat de veiligheid van de medewerkers en de klanten centraal. Daarom ontwikkelde de afdeling ‘Vink Bewerkt Product ‘een mobiel, transparant hoestscherm om onthaalmedewerkers, verkopers en magazijnmedewerkers effectief te beschermen tegen het COVID-19 virus.

De schermen zijn gemaakt uit acrylaat en voorzien van acrylaat houders waardoor ze overal inzetbaar zijn. Vink wil uiteraard ook dat andere bedrijven, apotheken en winkels hun onthaalmedewerkers en kassapersoneel dezelfde bescherming kunnen bieden. Daarom is het bedrijf gestart met de productie van deze schermen. Maar Vink vertelt er wel bij dat de voorraad van transparante materialen snel verminderd. Vink doet echter zijn uiterste best om deze zo snel mogelijk aan te vullen om maximaal te kunnen voldoen aan de vraag.

De afmetingen van een transparant hoestscherm zijn: hoogte 90 cm, breedte 80 cm en voorzien van opening van 25 x 12 cm. De dikte van de plaat is tussen de 0,4 en de 0,6 cm.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.