Foto: Dirk Vertommen

Vino Positivo lanceert nieuw concept Wijn Entertainment voor bedrijven en particulieren

NIJLEN – Vino Positivo wil mensen positief verbinden via wijn en lanceert in dat opzicht een nieuw concept. Wijn Entertainment staat voor interactieve events aangepast aan de specifieke doelgroep.

Het Nijlense Vino Positivo, dat sinds 2022 gespecialiseerd is in wijntrainingen (Basics & Deepdive Wijncursussen), zet een nieuw initiatief op de kaart: Wijn Entertainment. “Mijn rol als wijnambassadeur krijgt hiermee een extra dimensie”, weet sommelier Guy Monfort. “Het leidmotief is mensen positief verbinden via wijn en Wijn Entertainment staat voor interactieve events aangepast aan de specifieke doelgroep. Of we het nu hebben over business (incentives) of particulieren (clubs, families of vriendengroepen) de focus ligt steeds op het samen beleven van unieke momenten. Ontspanning, cultuur en smaak staan centraal, met uitstekende wijnen als rode/witte draad.”

Lees ook: https://www.made-in.be/kempen/vino-positivo-maakt-liefhebbers-in-een-maand-wijn-mondig/

“De organisator van het evenement bepaalt de focus en kiest uit de aangeboden onderwerpen”, aldus nog Guy Monfort. “Zo kan er een culinaire strijd gevoerd worden en zijn er bijvoorbeeld blinde degustaties, een interactieve quiz of het herkennen van aroma’s. Wijn Entertainment staat open voor groepen van tien tot vijftig personen en de sessies kunnen in het Nederlands of het Engels gevolgd worden. Zoals steeds bij Vino Positivo is er geen wijnverkoop!”

Info: http://vinopositivo.be