Nieuws Kempen VITO haalt alweer gouden award voor Best IP Department in the Benelux binnen

VITO haalt alweer gouden award voor Best IP Department in the Benelux binnen

VITO haalt alweer gouden award voor Best IP Department in the Benelux binnen

MOL – VITO nam ook dit jaar deel aan de Innovation & IP Forum and Awards in Parijs. Een internationale jury beoordeelde de resultaten, innovatieve capaciteiten, projecten en strategieën en reikte alweer een gouden award uit aan VITO.

 

Het Intellectual Property Department van VITO ging de concurrentie aan met zwaargewichten zoals AB Inbev, ArcelorMittal, Etex, Here Technologies, Shell en Solvay. “Met succes”, zegt Marie-José Luys, “want voor de derde keer op rij nomineerde de Leaders League VITO voor de gouden award voor ‘Best IP Department in the Benelux. Dat leverde ons alweer de eerste plaats op.”

De Innovation & IP Forum and Awards zijn gewijd aan de uitdagingen en opportuniteiten op het gebied van intellectuele eigendom. Denk aan octrooien, handelsmerken, IP-geschillen en andere gerelateerde rechten. De jury kijkt vooral hoe het IP-departement zich gedraagt in een toenemende digitaliserende omgeving en hoe de IP-strategie evolueert.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.