Nieuws Kempen Vloeibar wint Turnhoutse milieuprijs

Vloeibar wint Turnhoutse milieuprijs

Vloeibar wint Turnhoutse milieuprijs

vloeibarDe Turnhoutse milieuraad heeft de jaarlijkse Milieuprijs toegekend aan Vloeibar. Sinds begin november levert bedrijfsleider Jan Driesens dagelijks verse soep aan huis of op kantoor in heel Turnhout. De soepen worden gemaakt met groenten van een lokale groenteleverancier of met groenten die gekweekt worden op de Stadsboederij in de nieuwe keuken van de Stadsboederij. Driesens brengt ze op een milieuvriendelijke manier tot bij de klanten met een e-cargobike. Recent startten twee handelszaken met de verkoop van de dagverse Vloeibar-soepen: bakkerij Goris in Turnhout en Kempisch Fruit in Oud-Turnhout.

Bijkomende motivatie
“Ik vind het een hele eer om deze Milieuprijs te winnen, een mooie erkenning die me alleen nog meer motiveert om er nog meer voor te gaan”, aldus Jan Driesens. “Momenteel hebben we al vele enthousiaste, vaste klanten die één of meer keren per weer genieten van onze verse soepen en zijn we ook al op verschillende bedrijfs- en familiefeesten gevraagd om van op onze bakfiets lekkere soep aan te bieden aan de gasten.”

De Milieuprijs zet projecten in de kijker die bijdragen aan een goede kwaliteit van het leefmilieu in Turnhout. De winnaar kreeg een wisseltrofee, de Kringloper, gemaakt door de Turnhoutse kunstenaar Paul Van Hees met gerecycleerde metalen en daar bovenop een geldbedrag.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer