Nieuws Kempen Voka trekt met busje langsheen bedrijven

Voka trekt met busje langsheen bedrijven

Voka trekt met busje langsheen bedrijven

KASTERLEE – De komende weken trekt Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen iedere vrijdagnamiddag langs een aantal bedrijven in de regio. Café Content heet het initiatief. Het is herkenbaar aan een geel minibusje dat uitgerust is met tapkranen en frisdranken.

“We willen op vrijdagmiddag op een informele, contente en gemoedelijke manier tussen de ondernemers staan.”, zegt Tom Laveren, directeur van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. “Je moet je niet op voorhand inschrijven, alleen je naamkaartje of businesscard afgeven. In ruil krijg je dan gratis inkom en twee drankjetons”

Op vrijdag 4 oktober gaat de tour van start en staat het gele tourbusje van Café Content van 16 tot 18 uur bij ILB Interieur in Kasterlee. “Op Café Content kan je netwerken. Maar er is ook ruimte voorzien om je bedrijf te pitchen. We delen ook een korte actuaboodschap mee, zodat iedereen op de hoogte is van de belangrijkste nieuwsfeiten. Dit allemaal op maat van ondernemers”, zegt Tom Laveren.

Op 18 oktober houdt de karavaan halt bij Q-lite in Baarle-Hertog. In november en december staat het busje van Café Content ook nog bij Tervia’s in Hulshout (8 november), Natuursoep in Arendonk (22 november), Laeremans Geert in Heist-op-den-Berg (29 november) en VDH Mercedes in Herentals (6 december).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.