Nieuws Kempen Volvo vernieuwt toonzaal voor tweedehandsmodellen

Volvo vernieuwt toonzaal voor tweedehandsmodellen

In Herentals vernieuwde Groep Van Houdt de toonzaal voor tweedehandsmodellen Volvo Selekt. — © RR

Volvo vernieuwt toonzaal voor tweedehandsmodellen

Volvo Van Houdt heeft op de vestiging in Herentals de toonzaal volledig vernieuwd. De ingreep is onderdeel van een reeks investeringen om de concessies beter voor te bereiden op de toekomst.

Groep Van Houdt heeft Volvo-concessies in Geel, Herentals en Turnhout. Nadat het familiebedrijf in 2021 een gloednieuwe nieuwbouw in Geel heeft geopend, is de toonzaal in Herentals aangepakt. Binnenkort komt ook de toonzaal in Turnhout aan de beurt. “Alles is erop gefocust om onze klanten die bijzondere Volvo-beleving mee te geven van zodra ze bij ons binnenkomen”, vertelt Wim Verstraeten, Operationeel Directeur bij Volvo Van Houdt.

Zo krijgen de klanten via het programma Volvo Personal Services een persoonlijke technieker toegewezen, die hen de informatie over hun auto uit de eerste hand communiceert. Klanten kunnen ook ter plaatse in een gezellige lounge wachten op de herstelling van hun auto. Daarnaast rust Van Houdt alle concessies uit met snellaadpalen voor elektrische auto’s, die ook beschikbaar zijn voor niet-klanten.

De vernieuwde toonzaal in Herentals biedt plaats aan 75 zogenaamde Volvo Selekt voertuigen. Dat zijn tweedehandsauto’s die aan een reeks kwaliteitsnormen moeten voldoen. “Herentals is daarmee het grootste Volvo Selekt centrum van de Kempen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.