Nieuws Kempen Voor elk Kempens bedrijf liggen kansen bij de NAVO

Voor elk Kempens bedrijf liggen kansen bij de NAVO

Voor elk Kempens bedrijf liggen kansen bij de NAVO

vic kempsVic Kemps uit Vosselaar, voormalig topman bij Siemens, bouwde in de loop van zijn carrière zeer goede contacten op binnen de NAVO en andere overheidsinstanties zoals ESA, UN, Europa, Defensie, Eurocontrol e.a. Hij biedt nu Kempense bedrijven de mogelijkheid om via zijn relaties producten of diensten te leveren aan die instellingen. “Voor elk Kempens bedrijf liggen er vele uitstekend kansen”, zegt hij.

Kemps is inmiddels met pensioen maar blijft zich actief inzetten voor het Kempense bedrijfsleven via zijn consultingbedrijfje VIRIT Consult. In het verleden was hij voorztter van Export Kempen en bekleedde hij functies binnen onder meer Voka en Innotek. “Via Siemens bouwde ik een zeer groot netwerk op met veel points of contact binnen internationale instellingen”, vertelt hij. “Ik wil de vele mogelijkheden doorgeven.”

Project van 200 miljoen
Dat gebeurt in samenwerking met Innotek via clusters van bedrijven met wie hij diverse afspraken maakt met contacten binnen bijvoorbeeld de NAVO. “Er worden clusters gevormd per sector”, zegt hij. Momenteel begeleidt hij op die manier zestien ondernemingen. “Met The Sniffers in Balen hebben we recent een eerste project gerealiseerd voor de inspectie van NAVO-pijplijnen ter waarde van 60.000 euro.” Een ander Kempens bedrijf dat een beroep doet op zijn diensten, is VanRoey.be uit Turnhout. “Belangrijk is dat je met je product of dienst zo vroeg mogelijk in het traject zit, nog voor het eigenlijke lastenboek wordt geschreven.”

Vic Kemps: “Binnen de NAVO wordt nu een nieuw project opgestart van 200 miljoen euro, waarbij de projectleider trouwens een Kempenaar is. De tendens binnen de NAVO actueel is dat ze hun diensten meer en meer uitbesteden. Voor iedereen liggen daar kansen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Heist-op-den-Berg
Heist-op-den-Berg

De juiste prijs, met Robin.

Robin Cuypers, oprichter van adviesbureau STREVER uit Heist-op-den-Berg, lanceerde het allereerste leerplatform voor ondernemers die worstelen met de prijszetting van… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer