Nieuws Kempen Voormalig profvoetballer wordt directeur van vzw

Voormalig profvoetballer wordt directeur van vzw

Voormalig profvoetballer wordt directeur van vzw

Vanaf midden juli krijgt To Walk Again een nieuwe directeur. Thomas Caers zal zijn schouders zetten onder de Herentalse vzw. Caers heeft al rijke carrière in de voetbalwereld achter de rug, maar geeft met deze nieuwe uitdaging gestalte aan zijn droom om binnen de zorg- en gezondheidssector iets te kunnen betekenen. Door de coronacrisis heeft de organisatie het financieel niet gemakkelijk, maar dat maakt voor Caers deel uit van de uitdaging.

 

“Ik heb steeds met volle goesting meegedraaid in de voetbalwereld: als voetballer, als hoofdcoach als Academiedirecteur en als hoofd van de scouting”, zegt Thomas Caers over zijn nieuwe uitdaging. “Een rijke waaier aan ervaring die me als persoon heeft gevormd. Maar de laatste maanden voelde ik het meer en meer borrelen en droomde ik van een job met meer zingeving. En waar kan dit beter dan in de zorg- en gezondheidssector?”

Thomas Caers was van 1996 tot 2004 profvoetballer bij onder andere KVC Westerlo, KAA Gent, MVV Maastricht en STVV. Die laatste ploeg coachte hij ook in 2006. De afgelopen twee jaar was hij actief als Hoofd Scouting bij SV Zulte Waregem.

“Als Herentalsenaar volg ik To Walk Again ook al jaren. Het is zo mooi om te zien hoe de sporters en revalidanten elke dag het beste van zichzelf geven, hoe ze hun beperkingen omzetten in mogelijkheden, hoe ze zich ondanks alles elke dag uitdagen. Ik ben er zeker van dat ze me nog heel veel levenswijsheid zullen bijbrengen.” To Walk Again wil mensen met een fysieke beperking optimaal laten genieten van sport en beweging. Naast een specifieke sportaanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen heeft de vzw voor volwassenen een uniek revalidatieconcept, het REVAlution Center. Het postrevalidatiecentrum in Herentals heeft er de meest vooruitstrevende technologische apparatuur om mensen verder te ondersteunen na een klassieke revalidatie.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer