Nieuws Kempen Wauters Elektro is failliet, twaalf mensen verliezen hun job

Wauters Elektro is failliet, twaalf mensen verliezen hun job

Wauters Elektro is failliet, twaalf mensen verliezen hun job

De handelsrechtbank in Turnhout heeft het faillissement uitgesproken van Wauters Elektro, Heikant 34A in Arendonk. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. An Notelteirs en Klaartje Claeys werden aangesteld als curator. Er werkten negen arbeiders en drie bedienden.

Aan de Steenweg op Turnhout 20 in Oud-Turnhout is café Nieuw Brouwershuis failliet verklaard op dagvaarding. Tom Van Even is curator. Ook zaakvoerder Ivy Van der Mijnsbrugge deelt in het faillissement.

W&W Bouwservice in de Kadasterstraat 9 in Turnhout, actief in algemene bouwwerken, moest de boeken neerleggen. Curatoren Rudi Van Gompel en Tom Robeyns handelen het faillissement verder af. Ook zaakvoerder Bart Wuyts werd failliet verklaard.

Holdingmaatschappij Frankendael Trading, Vlinderweg 12 in Oud-Turnhout, is failliet op dagvaarding. Ronny Ceusters werd aangesteld als curator.

De rechtbank verklaarde ook P&A bvba, een handel in voertuigen, failliet na dagvaarding. Het bedrijf is gevestigd aan de Ringlaan 38 in Mol. Tom Vandecruys is de curator.

De bvba Gijsen baatte een horecazaak uit aan de Grote Markt 33/2 in Turnhout maar moest de boeken sluiten. Curator is Ronny Ceusters. Er was nog één werknemer in dienst.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer