Nieuws Kempen WEB diplomeert hulpkelners in Turnhout en opent nieuwe kringwinkel in Hoogstraten

WEB diplomeert hulpkelners in Turnhout en opent nieuwe kringwinkel in Hoogstraten

WEB diplomeert hulpkelners in Turnhout en opent nieuwe kringwinkel in Hoogstraten

TURNHOUT, HOOGSTRATEN – WEB heeft de voorbije maanden zaalmedewerkers in Kontoer opgeleid tot gecertificeerde hulpkelners. In Hoogstraten verhuist WEB de kringwinkel. Deze wordt op 25 juni geopend.

Een week eerder, op 17 juni, is er de proclamatie van de nieuwe hulpkelners in Kontoer in Turnhout. De opleiding is een ESF-project in samenwerking met CVO Hik. Tijdens de opleiding hebben de betrokken zaalmedewerkers voldoende kennis en vaardigheden vergaard om de sprong naar de reguliere arbeidsmarkt te kunnen maken.

Bij Kontoer, in de Korte Gasthuisstraat in Turnhout, is er naast een horecazaak ook een aanbod van dagverse meeneemmaaltijden en wisselende lekkernijen, een boetiek met tweedehandskleding en een retoucheadeling. WEB leidt hier mensen op die nog net iets te ver van de arbeidsmarkt staan.

Verhuizing

In Minderhout (Hoogstraten) verhuist de Kringwinkel deze maand van Meerseweg 135 naar Meerseweg 165. Zaterdag 25 juni is een feestelijke opening gepland en zijn er ballonvaarten te winnen. Van maandag 20 tot en met vrijdag 24 juni is de oude kringwinkel gesloten om de verhuizing voor te bereiden.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.