Nieuws Kempen Website Verheyen Betonproducten in het nieuw

Website Verheyen Betonproducten in het nieuw

Website Verheyen Betonproducten in het nieuw

verheyen betonproductenVerheyen Betonproducten uit Arendonk, een bedrijf dat deel uitmaakt van de B&R Bouwgroep, heeft zijn nieuwe website klaar. Die heeft een moderne vormgeving, een verbeterde navigatie en een uitgebreide informatie over de Verheyen Betonproducten, de werkwijze en enkele recente realisaties.

“We willen onze bezoekers niet enkel informeren over Verheyen Betonproducten maar ook over de productie en de mogelijkheden met betonproducten. Daarnaast kan je ook links terugvinden naar interessante websites en zijn er ook enkele handige downloads terug te vinden”, zegt de onderneming in een mededeling. “De website is een project dat nooit klaar is. De komende tijd zullen dan ook nog diverse vernieuwingen en verbeteringen plaatsvinden. En uiteraard zullen we de website steeds up-to-date houden met het laatste nieuws en recente realisaties.”

De onderneming stelt zo’n zestig mensen te werk en is actief over heel België. B&R Bouwgroep telt zo’n twintig bedrijven waaronder verschillende bouwbedrijven, enkele gespecialiseerde bedrijven in nichemarkten zoals elektriciteit, beton, sanitair en wegeninfrastructuur. Daarnaast vallen ondersteunende bedrijven op het gebied van bijvoorbeeld de logistiek onder de holding.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer