Nieuws Kempen Weer een lange lijst aan falingen

Weer een lange lijst aan falingen

Weer een lange lijst aan falingen

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen opnieuw een heel aantal bedrijven failliet verklaard.

Xandior bvba, Emiel Becquaertlaan 2G7.1 in Mol, werd gedagvaard door schuldeisers. Het leverde diensten i.v.m. beveiligingssystemen. Curator: Eef Stessens.

’t Pleintje LTD, Denefstraat 100 in Lille, is ook failliet na dagvaarding. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Aan de Steenweg op Weelde 20 in Merksplas is de kleinhandel in elektronische huishoudapparaten Elektro Kampioen VOF failliet na dagvaarding. Curator: Wim Nysmans. Die handelt ook het faillissement af van Peter Helms en Maria Hornikx, vennoten van Elektro Kampioen.

Maasdijk bvba, Pater Vinckxhof 6/5 in Baarle-Hertog, was actief in het beheer en de handel in onroerend goed. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Mark Bruurs.

De plaatsingsdienst van vloer- en wandbekleding Dell Arte Naessens bvba, Steenweg op Antwerpen 25 in Turnhout, is failliet na dagvaarding. Curator: Tom Van Even.

Ook C&D Constructions Comm.V., Rossem 38 in Herentals, moet de activiteiten stopzetten na dagvaarding. Het bedrijf verrichtte diverse bouwwerkzaamheden. Vennoot Chantal Goos deelt in het faillissement. Curator: Patrick De Ferm.

C.T. Lifting bvba, Adolf Reydamslaan 45 in Mol, was actief in de verhuur en leasing van diverse machines. Het bedrijf is failliet na dagvaarding. Curator: Christophe Geukens.

Het bureau in handelsbemiddeling en handel in onroerend goed Multipro International bvba, Steentjesblok 4 in Geel, moet de activiteiten stopzetten na dagvaarding. Curator: Tom Vandecruys.

Ook het handelsbemiddelingskantoor Gyp-Co bvba, Elzenstraat 25 in Weelde, is failliet na dagvaarding. Curator: Mark Bruurs.

Beradesa bvba, Jacob Smitsstraat 11 in Turnhout, voerde managementactiviteiten uit en legde zelf de boeken neer. Curator: Tom Van Even.

De deur gaat op slot van frituur en broodjesbar Frituur De Kruier bvba, Stationsstraat 18 in Balen, na een faling op aangifte. Er werkten nog 2 mensen. Curator: Christophe Geukens.

Quality sleep bvba, Donk 113 in Mol, een kleinhandel in bedden en matrassen, moet de deuren sluiten na een faillissement op aangifte. Curator: Paul Van Rompaey. Er was nog 1 werknemer in dienst.

Aan Meir 25 in Laakdal valt het doek over D.E.M.S.-Engeneering bvba nadat het bedrijf dat actief was in de vervaardiging van automatische gegevensverwerkende machines, werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Tom Vandecruys.

Werner Van de Poel, Radiumstraat 19 in Olen, baatte café D’Hoeve uit maar vroeg de faling aan. Curator: Ludwig Peeters.

Uitgeverij Mgraphics bvba, Nieuwe Baan 15 in Laakdal, legde zelf de boeken neer. Curator: Tom Vandecruys.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer