Nieuws Kempen Welke ondernemer geeft nieuw leven aan brugwachterswoning?

Welke ondernemer geeft nieuw leven aan brugwachterswoning?

Brug 4, foto: Google

Welke ondernemer geeft nieuw leven aan brugwachterswoning?

ARENDONK De brugwachterswoning aan Brug 4 in Arendonk zoekt een toeristisch-recreatieve invulling. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich kandidaat stellen voor de uitbating.

De gemeentebesturen van Arendonk, Oud-Turnhout en Ravels gaan samen met de provincie Antwerpen op zoek naar kandidaat-ondernemers om een projectvoorstel in te dienen voor de uitbating van de brugwachterswoning aan Brug 4 in Arendonk. In vroegere tijdens was het gebouw de woning van de brugwachter, maar nu de bruggen zijn geautomatiseerd, is hier geen woning meer nodig. Tijd dus om een nieuwe invulling te zoeken. “De woning dateert van 1926, telt twee verdiepingen en heeft een grote tuin. Renovatie- en opsmukwerken zijn nodig. Dankzij de ligging dicht bij de kern van Arendonk en vlak aan het water, leent de woning zich voor een toeristisch-recreatieve invulling,” klinkt het bij de gemeentebesturen.

Ideeën welkom

Wie interesse heeft, kan een projectvoorstel indienen met zijn of haar ambities voor de brugwachterswoning. “Naast het toeristisch-recreatieve concept dat je wil realiseren moet het voorstel ook een zakelijk plan bevatten. Geef ook aan welke intenties tot samenwerking er zijn en een timing voor de realisatie van het concept.”

Voorstellen mogen worden ingediend tot 15 mei via chiara.decaluwe@provincieantwerpen.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer