Nieuws Kempen Werk samen met een ESCO en verlaag de energiefactuur van uw kmo

Werk samen met een ESCO en verlaag de energiefactuur van uw kmo

Werk samen met een ESCO en verlaag de energiefactuur van uw kmo

energiebesparing_2Wil u inzetten op energiebesparingen of hernieuwbare energie, maar ontbreekt het u de tijd, kennis, middelen en mensen om deze door te voeren? Dan biedt een ESCO misschien een oplossing.

Een ESCO (Energy Service Company) werkt met u samen via een energieprestatiecontract (EPC). Zo’n energieprestatiecontract of EPC is een creatieve financieringsvorm die u toelaat om energie-investeringen te financieren via de resulterende besparing op de energiefactuur.

De ESCO gebruikt nl. de inkomsten van de kostenbesparing, of de geproduceerde hernieuwbare energie, om de kosten van uw project te financieren, inclusief de investeringskost. Op die manier neemt het een groot deel van uw risico over.

Meer weten over ESCO’s voor kmo’s? Hou de website van Agentschap Ondernemen in de gaten.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer