Nieuws Kempen Werken aan Brug 8 met een jaar uitgesteld

Werken aan Brug 8 met een jaar uitgesteld

foto: Google

Werken aan Brug 8 met een jaar uitgesteld

RIJKEVORSEL – De werken die voor nu gepland waren aan brug 8 in Rijkevorsel zijn met een jaar uitgesteld. Dat heeft Vlaamse Waterweg aan ons bevestigd.

De Vlaamse Waterweg zou normaal maandag startten met renovatiewerken aan brug 8 op de Oostmalsesteenweg in Rijkevorsel. Die brug verbindt de bedrijvenzones in de gemeente aan weerskanten van het kanaal. Maar omdat het verkrijgen van de nodige vergunningen vertraging heeft opgelopen, is beslist om de werkzaamheden deze zomer toch niet uit te voeren.

“Er is dan beslist om de werken meteen uit te stellen naar volgende zomer, zodat we de schoolgaande jeugd niet beperken”, reageert Liliane Stinissen van Vlaamse Waterweg. “Die beslissing redelijk last-minute genomen, waardoor we ze nog niet optimaal hebben kunnen communiceren.”

Meer nieuws over de opknapbeurt van Brug 8 wellicht over een jaar …

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.