Nieuws Kempen Werkmateriaal snel geleverd door Maes Vakhandel

Werkmateriaal snel geleverd door Maes Vakhandel

Werkmateriaal snel geleverd door Maes Vakhandel

Een vakman heeft de handen altijd vol, want je klanten snel van dienst zijn is tegenwoordig een absolute must. Hierdoor is een efficiënte en flexibele leverancier een grote meerwaarde voor elk (bouw)bedrijf. Familiebedrijf Maes uit Kasterlee en Hoogstraten riep daarom Maes Vakhandel in het leven. Dat betekent alle tools, machines, onderdelen en verbruiksgoederen eenvoudig te bestellen bij één partner en snel geleverd volgens de gekende en flexibele ‘Maes-service’.

Als vaste partner voor heel wat vakmannen uit de Kempen, weten ze bij Maes als geen ander hoe belangrijk het tijdig aanleveren van materialen is. “Op een bouwwerf moet het altijd vooruit gaan en dan is het cruciaal om een leverancier te hebben die snel kan schakelen”, zegt Jeroen Maes. “Toch merkten we dat ook in onze service nog heel wat verbeterpunten mogelijk waren. Daarom hebben we hard gewerkt om ons aanbod verder te optimaliseren en de bestel- en leveringsmogelijkheden uit te breiden. Zo hebben we bijvoorbeeld Makita toegevoegd aan ons gamma en werken we elke dag aan de uitbreiding van ons assortiment.”

Vandaag besteld, vandaag in huis

De belangrijkste troef van Maes Vakhandel is hun snelheid. Klanten kunnen rekenen op een service die zo razendsnel is, dat ze zelf geen grote voorraden moeten aanleggen. “Wat je vandaag bestelt, heb je in de meeste gevallen ook vandaag in huis”, zegt Jeroen. “Concreet zal een bestelling voor 12 uur de dag zelf nog geleverd worden. Bestel je voor 8 uur, dan gebeurt deze levering zelfs nog in de voormiddag. Indien een product niet op voorraad is, gaan we voor de klant op zoek naar de best mogelijke oplossing. We gaan op zoek naar de leverancier die het snelst kan leveren bij ons, zodat de bestelling zo snel mogelijk geleverd is. Deze persoonlijke aanpak zorgt telkens opnieuw voor tevreden en trouwe klanten.”

Alles wat je nodig hebt

Natuurlijk is een vlotte levering enkel mooi wanneer er ook een uitgebreid aanbod  tegenover staat. Daarom kunnen vakmannen ondertussen rekenen op Maes voor onder andere werkplaatsinrichting, -kledij, – benodigdheden maar ook bouwgereedschap, lijmen, alle soorten machines en bevestigingsmaterialen.

“Het is dus niet langer nodig om verschillende bouwwinkels af te schuimen, want bij Maes streven we ernaar alles aan te bieden wat de vakman nodig heeft. Ontbreekt er toch iets, dan zoeken we naar een oplossing op maat en bekijken we of het een nuttige aanvulling kan zijn in ons assortiment. Correct inspelen op de noden van de klant is erg belangrijk, want ook die noden blijven razendsnel evolueren.”

Maes is uitgegroeid tot een vaste waarde voor reiniging, automotive, vakhandel, machinery en verhuur, en ondersteunt de Kempense ondernemer met de beste tools en machines.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer