Nieuws Kempen Westerlo maakt zich op voor muzikaal weekend van de klant

Westerlo maakt zich op voor muzikaal weekend van de klant

Westerlo maakt zich op voor muzikaal weekend van de klant

WESTERLO – Tijdens het weekend van 3 en 4 oktober, organiseert de Westelse Middenstand, in samenwerking met Unizo en Sesam Events het weekend van de klant in hartje Westerlo. Consumeren bij de lokale middenstand is volgens de initiatiefnemers in deze corona-tijden, waarin iedereen flink in de klappen deelde, nóg belangrijker dan anders.

Het weekend van de klant is ontstaan uit de samenvoeging van de Dag van de Klant en Sunday Shopday. In het centrum van Westerlo worden op zondag 4 oktober verscheidene straten afgesloten voor het verkeer. In de namiddag is er straatanimatie met straatartieste en de L&M Band die rondtrekt en liedjes zingt. Voor de kleinsten staan er twee springkastelen opgesteld.

“Uiteraard kijken we hier enorm naar uit”, zeggen de leden van de Westelse middenstand. “Het is voor ons al een heel moeilijk jaar geweest. We hopen echt dat de mensen nog meer het belang van de lokale handelaars en horeca naar waarde weten te schatten.” Shoppen bij je favoriete, lokale winkel, iets eten of drinken bij de lokale horeca, is nu misschien wel belangrijker dan ooit, stellen de Westelse handelaren en met de versoepeling van de maatregelen mogen er ook weer meer mensen in de winkels komen. Ook Carl Van Dyck, directeur Unizo Provincie Antwerpen, komt zaterdag trouwens shoppen in Westerlo centrum.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.