Nieuws Kempen Wie heeft een originele aanpak voor het activeren van werkzoekenden?

Wie heeft een originele aanpak voor het activeren van werkzoekenden?

Wie heeft een originele aanpak voor het activeren van werkzoekenden?

TURNHOUT – Nooit eerder waren er zoveel vacatures in de Kempense hoofdstad. Toch zijn er nog veel werkzoekenden. Projectencentrum vzw lanceert daarom Projectenfonds ‘Werk’. Het maakt hiervoor 686.000 euro vrij.

Er is niet één oplossing voor sociale activering. Daarom gaan de stad Turnhout en het Projectenfonds vzw op zoek naar bedrijven, organisaties en initiatieven die willen meewerken aan deze uitdagingen en willen ze kwaliteitsvolle tewerkstellingsprojecten ondersteunen.

De projectoproep is gericht aan bedrijven, HR-bureaus en organisaties in Turnhout. Hebben zij een originele aanpak in het activeren van werkzoekenden? Willen ze een inclusieve selectiemethode testen? Willen ze drempels tijdens de opleiding op de werkvloer wegwerken? Dan kunnen ze een project indienen.

Alle informatie over deze oproep en alle voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, zijn te vinden op de webpagina www.turnhout.be/projectenfondswerk.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.