Nieuws Kempen Wie organiseert volgende parkavonden Zoersel?

Wie organiseert volgende parkavonden Zoersel?

Foto: Wendy Wei

Wie organiseert volgende parkavonden Zoersel?

Zoersel – Het gemeentebestuur van Zoersel is nog steeds op zoek naar een kandidaat die volgende zomer de muzikale parkavonden achter het kasteel in het park Hallehof wil organiseren.

Door de lage respons na de eerste oproep eind augustus, wordt er nu een tweede oproep gelanceerd. De parkavonden vormen een vaste waarde in Zoersel en trekken ook telkens publiek van buiten de gemeente. Omdat de overeenkomst over de organisatie opnieuw verlengd moet worden, wordt er een oproep gedaan aan alle geïnteresseerden.

Kandidaten moeten wel aan enkele voorwaarden voldoen. Ze moeten ze minimaal vier en maximaal acht concerten organiseren in de maanden juli en augustus in 2020, 2021 en 2022. De concerten moeten gratis zijn en gericht op een breed publiek. Er is financiële ondersteuning mogelijk tot 5.000 euro en er moet ook één concert samen met de wereldraad Zoersel worden georganiseerd, waarbij er fairtradeproducten ter ondersteuning verkocht moeten worden. Ook een 11 juli-concert samen met de cultuurraad is een must. De lokale verenigingen en vrijwilligers moeten bij de parkavonden betrokken worden.

De volledige lijst met voorwaarden kan aangevraagd worden bij de dienst cultuur, via cultuur@zoersel.be. Tegen 22 december moeten de kandidaturen binnen zijn. Ze worden door het college van burgemeester en schepenen beoordeeld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.