Nieuws Kempen Wie volgt Jana Jansen uit Balen op als Junior Gelato Chef?

Wie volgt Jana Jansen uit Balen op als Junior Gelato Chef?

Wie volgt Jana Jansen uit Balen op als Junior Gelato Chef?

ZANDHOVEN/BALEN/GEEL – Op 20 november komt er, tijdens de Horeca Expo in Gent, een nieuw kampioenschap Junior Gelato Chef 2019. Ijsmachineproducent Carpigiani Ambachtelijk Benelux gaat hiermee op zoek naar de opvolger van Jana Jansen van Kogeka Geel. De 19-jarige uit Balen won vorig jaar de titel met haar ijscreatie pecan-caramel.

De wedstrijd werd door het bedrijf uit Zandhoven voor het eerst georganiseerd in 2018 als alternatief voor het Belgisch kampioenschap voor professionelen. Op die manier kregen leerlingen uit het 7e jaar Patisserie-Ijsbereiding voor het eerst hun eigen nationaal kampioenschap. Door het succes van de wedstrijd organiseert de ijsmachinefabrikant dit jaar een vervolg.

Een vakjury beoordeelt de creaties van de studenten op basis van smaak, creativiteit, structuur en presentatie. Naast de titel Junior Gelato Chef ontvangt de winnaar ook een dagcursus in de Gelato University Carpigiani voor heel de klas.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.