Waarom de Hercules Trophy na corona veel meer is dan teambuilding voor bedrijven
Het zijn twee moeilijke jaren geweest voor alle bedrijven en ook nu zijn de naweeën van de coronapandemie nog niet… Lees meer
ZANDHOVEN/BALEN/GEEL – Op 20 november komt er, tijdens de Horeca Expo in Gent, een nieuw kampioenschap Junior Gelato Chef 2019. Ijsmachineproducent Carpigiani Ambachtelijk Benelux gaat hiermee op zoek naar de opvolger van Jana Jansen van Kogeka Geel. De 19-jarige uit Balen won vorig jaar de titel met haar ijscreatie pecan-caramel.
De wedstrijd werd door het bedrijf uit Zandhoven voor het eerst georganiseerd in 2018 als alternatief voor het Belgisch kampioenschap voor professionelen. Op die manier kregen leerlingen uit het 7e jaar Patisserie-Ijsbereiding voor het eerst hun eigen nationaal kampioenschap. Door het succes van de wedstrijd organiseert de ijsmachinefabrikant dit jaar een vervolg.
Een vakjury beoordeelt de creaties van de studenten op basis van smaak, creativiteit, structuur en presentatie. Naast de titel Junior Gelato Chef ontvangt de winnaar ook een dagcursus in de Gelato University Carpigiani voor heel de klas.
Het zijn twee moeilijke jaren geweest voor alle bedrijven en ook nu zijn de naweeën van de coronapandemie nog niet… Lees meer
TURNHOUT - Matrijzen- en gereedschapsmakerij Tumag heeft onlangs zijn nieuwe bedrijfsgebouw in de Bremheidelaan geopend. "Het deed deugd om dit… Lees meer
RAVELS - Nico Van Loon en Lieve Meeuwesen heropenen in juli het dorpscafé Meuris. Ze gaan wel op zoek naar… Lees meer
SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer
De retailrevolutie zet zich verder bij Mintjens Meubelfabrieken. Na haar beslissing om rechtstreeks te verkopen aan de particulier via Mintjens… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen