Nieuws Kempen Willems-Diels stelt mobiele badkamer ter beschikking

Willems-Diels stelt mobiele badkamer ter beschikking

Willems-Diels stelt mobiele badkamer ter beschikking

willems-dielsBadkamerrenovaties brengen vaak onnodige stress en beperkingen met zich mee. Om tegemoet te komen aan dit probleem ontwierp Willems-Diels een mobiele badkamer. Zo kan de klant ook tijdens werkzaamheden ongestoord verder genieten van het nodige badkamercomfort.

“We merken vaak dat mensen renovatiewerken op de lange baan schuiven, uit angst voor vervelende breekwerken”, vertelt Anja Willems, zaakvoerster van Willems-Diels. “Dat geldt vaak ook zo voor badkamers, want niemand wil graag enkele dagen of weken zonder douche of bad zitten. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om werkzaamheden aan badkamers zo aangenaam mogelijk te maken voor onze klant.”

“Zo kwamen we op het idee om een mobiele badkamer te ontwerpen, die we vanaf een bepaald budget gratis ter beschikking stellen. We bieden onze klant tijdens de werkzaamheden een grote aanhangwagen aan van zo’n 10 m², die volledig is omgebouwd tot een mobiele, luxueuze badkamer, voorzien van de laatste snufjes. We willen hen zo kennis laten maken met de meest recente technieken en producten.

Het interieur bestaat uit een bad, inloopdouche, wastafel en een toilet met sproeier van het Geberit AquaClean productgamma. “De mobiele badkamer biedt een extra, unieke en aangename service aan onze klant, maar is tegelijkertijd ook voordelig voor onze vakmensen. Terwijl de klant kan genieten van modern badkamercomfort, kunnen onze mensen ongestoord verder werken aan de nieuwe badkamer.”

Willems-Diels is een gevestigd familiebedrijf in Balen met meer dan 45 jaar ervaring inzake sanitair, verwarming en ecologie. Het bedrijf telt 14 werknemers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer