Nieuws Kempen "Willen Winnen Award" voor Drukservice uit Olen

"Willen Winnen Award" voor Drukservice uit Olen

"Willen Winnen Award" voor Drukservice uit Olen

Drukservice uit Olen kreeg tijdens de derde Dag van de Groeier in Westerlo van de werkgeversfederatie Voka en Jong Voka Kempen de “Willen Winnen Award” toegekend. Daarmee wordt een jong snel groeibedrijf uit de regio bekroond. Het initiatief van Voka is erop bedacht de groei-ambities van de Kempense ondernemingen te stimuleren.

De Dag van de Groeier is specifiek georiënteerd naar de jonge ondernemingen in de Kempen. Het gaat erom ondernemers met elkaar in contact te brengen en ervaringen uit te wisselen.

“Tijdens de voorbereidende activiteiten bij de dag hadden we drie jonge ondernemingen genomineerd voor de Willen Winnen Award”, zegt Tine Horsten, de directeur communicatie en netwerking van Voka Kempen. “Het ging om Alfa Line Uit Beerse, een specialist in wegmarkeringen en signalisatie, het IT-bedrijf Juvo uit Herentals en Drukservice uit Olen. De jury heeft uiteindelijk beslist om de prijs toe te kennen aan Drukservice uit Olen.”

“De jury was vooral heel erg gecharmeerd door het bijzonder grote persoonlijke engagement van de twee jonge ondernemers, Jeroen en Pieter Van Genechten “, zegt Geert Schellekens, voorzitter van Jong Voka Kempen. Het jonge drukkersbedrijf heeft zich tot doel gesteld de klanten een “totaal service” aan te bieden. Dat gaat dan van de snelle offerte tot de eigen leveringsdienst. Drukservice heeft er zich overigens toe geëngageerd om met milieuvriendelijke procédés te werken. Zo draaien de machines op een minimum alcoholverbruik en is het afvalbeheer volledig op recyclage afgesteld.

Drukservice werd opgericht in 2007 en werkte verleden jaar een omzet bijeen van zowat 1,8 miljoen euro. Het jonge bedrijf stelt nu 11 mensen tewerk. Tot het klantenbestand behoren oa. KBC, Euphony, de haven van Antwerpen, de Vrije Universiteit Brussel, de KVLV, Sanofi, het UZA, het ziekenhuis van Turnhout enz.

Tijdens de Dag van de Groeier hebben verscheidene ondernemers voor een enthousiast publiek hun verhaal verteld. Ze tekenden oa in een pâneldebat met Jeroen Verlooy van RTV met heel veel engagement hun ambities uit om het in de toekomst nog beter te doen:
* François Maes bracht het verhaal van Special Fruit
* Hans Reinigert had het over DISA International
* Maikel Elst schetste de ontwikkelingen bij MIP
* Geert Schellekens, de voorzitter van Jong Voka had het over Handson & Partners.
* Vic Wouters vertelde over zijn boek, de 1-pagina strategie.
* Edgar Vermeersch sprak over Itineris.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer