Nieuws Kempen Win strategisch ICT-advies in en krijg tot 25.000 euro subsidies

Win strategisch ICT-advies in en krijg tot 25.000 euro subsidies

Win strategisch ICT-advies in en krijg tot 25.000 euro subsidies

strategisch adviesHet Agentschap Ondernemen lanceerde een pilootproject waarbij ondernemingen tot 25.000 euro subsidies kunnen krijgen voor het inwinnen van strategisch ICT-advies.

Als u ICT wil inzetten om nieuwe business doelen te bereiken of om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren kan u dus gebruik maken van deze subsidie. Denk maar aan het updaten van de ICT-infrastructuur bij grote groei, of het opstarten van een webwinkel om uw marktgebied uit te breiden. Hierbij is het belangrijk dat u meteen de juiste keuzes maakt. Daarom geeft de Vlaamse Overheid een duwtje in de rugĀ  om professioneel strategisch ICT-advies in te winnen.

Dit geleverde strategische advies moet bijdragen tot de juiste keuzes en biedt een lange termijnoplossing die het functioneren van uw bedrijf verbetert, versterkt of transformeert.

De subsidie bedraagt 50 procent en is beperkt tot maximaal 25.000 euro per advies. Alle informatie vindt u via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer