Nieuws Kempen Winkelwinnares Sarah levert nu ook aan huis

Winkelwinnares Sarah levert nu ook aan huis

Winkelwinnares Sarah levert nu ook aan huis

Sarah Beenaerts, de winnares van de wedstrijd Win een Winkel in Mol, levert haar maaltijden vanaf vandaag ook thuis, in een straal van 15 km rond Mol. Daarmee wil ze haar klanten nog meer ten dienste zijn. Die hadden aangegeven dat ze soms niet voor sluitingstijd in de winkel geraakten.

Na haar zege in de wedstrijd van de gemeente Mol opende Sarah Beenaerts De Verwinkel in de Stationsstraat in Mol. Ze verkoopt er vers bereide en gezonde afhaalmaaltijden, zonder bewaarmiddelen en met zoveel mogelijk lokale producten. Anderhalf jaar later is ze nog altijd druk in de weer.

Vliegende start
“De start was hectisch, wellicht door de grote aandacht die het project kreeg”, blikt ze terug. “Soms ging er zelfs over. Nu staat alles op punt, draaien we stabiel en zijn we beter georganiseerd. In het begin was het een beetje de weg zoeken.”

Ze runt De Verswinkel hoofdzakelijk zelf maar krijgt hulp van haar moeder en haar vriend. Sinds kort komt er ook iemand uit het buitengewoon onderwijs een halve dag in de week mee helpen.

“We mogen absoluut niet klagen want veel mensen vonden intussen de weg”, vertelt ze. “Toch had ik het gevoel dat we nog net dat tikkeltje meer moesten inspelen op het feit dat mensen minder tijd hebben om gezond te eten. Mensen vertelden dat ze na het werk niet tijdig in de winkel geraakten, dat ze geen zin hadden om door de spits te komen, dat ze geen parkeerplaats voor de deur vinden.”

Daarom draait ze de zaken nu om. Voortaan kan je bestellen en dan wordt je bestelling thuis geleverd. “Tot 8 uur ’s avonds”, voegt Sarah toe. Geheel in haar duurzame concept gebeurt dat in glazen bokalen met waarborg of in een biologisch afbreekbare verpakking. “En indien mogelijk met de fiets”, geeft ze nog mee.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer