Nieuws Kempen Wizz uit Herentals heeft trouwe klanten

Wizz uit Herentals heeft trouwe klanten

Wizz uit Herentals heeft trouwe klanten

HERENTALS – Transformatorfabrikant Erea Energy Engineering uit Wijnegem rekent al acht jaar op Wizz voor zijn communicatie. Een bronzen jubileum, waarop het communicatiebureau uit Herentals best trots is.

Omdat de communicatiewereld snel evolueert en steeds meer digitaal wordt, verzorgt Wizz al sinds 2014 de communicatie van Erea, de grootste transformatorfabrikant in het laagspanningssegment in de Benelux. “We hadden behoefde aan regelmaat en professionalisering”, zegt Jeroen Goetschalckx van Erea.

Structuur en strategie brengen in de communicatie van een KMO, dat is wat Wizz wil doen. “Het heeft een inspanning gevraagd van beide partijen om elkaars winkel te leren kennen”, beseft Patrick Keuleers, accountmanager bij Wizz. “Maar dat loont. Niets zo fijn als ervaren dat ondernemers dankbaar zijn voor het resultaat.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Peter De Keyzer
De Kijk van De Keyzer

Column: Stop de inflatie

“De berichten over mijn dood zijn sterk overdreven” - Mark Twain  Voor sommigen is het allicht een verre herinnering, voor… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.