Nieuws Kempen Woonwinkel Freetime opent nieuw filiaal in Geel

Woonwinkel Freetime opent nieuw filiaal in Geel

Woonwinkel Freetime opent nieuw filiaal in Geel

freetimeAan de Antwerpseweg in Geel heeft woonwinkel Freetime een nieuw filiaal geopend. Na Aarschot, Hasselt en Haacht gaat het om de vierde vestiging en de eerste in de Kempen. Algemeen zaakvoerder Pieter-Jan Troukens: “De ligging is economisch zeer interessant en er deed zich een mooie opportuniteit voor. We konden ons vestigen in een nieuw pand dat al meer dan een jaar leegstond omdat het bestemd was voor een kledingketen. Maar omdat de zienswijze van het stadsbestuur wijzigde, ging dat niet door. Geel is trouwens goed bereikbaar vanuit ons distributiecentrum in Aarschot. We vinden bovendien dat we een mooie aanvulling bieden op het aanbod in de Kempen. We waren een vestiging aan het bekijken in de regio Turnhout, Westerlo, Herentals en Mol, en Geel ligt mooi op dat kruispunt.”

Evolutie naar woonwinkel
Freetime bestaat al 40 jaar en evolueerde de jongste tien jaar van een doe-het-zelfzaak naar een complete winkel op het vlak van wonen, koken en decoratie. “We zijn een multi-merkenwinkel die zich richt op het mid-level, dus geen discounter maar ook geen designzaak”, benadrukt Troukens. “We zetten in op merken, anders dus dan een Ikea.”

Plannen voor meer vestigingen zijn er niet meteen. “We gaan eerst omzet halen in Geel en rustig verder kijken. We zijn een familiebedrijf en ik ga geen uitspraken doen dat we over zoveel jaren tien vestigingen willen hebben”, aldus Pieter-Jan Troukens.

In de nieuwe vestiging in Geel werken tien mensen. In alle Freetime-vestigingen en het hoofdkantoor in Aarschot samen, zijn er dat 48.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer