Nieuws Kempen Wordt Vic Swerts Trends Manager van het jaar 2014?

Wordt Vic Swerts Trends Manager van het jaar 2014?

Wordt Vic Swerts Trends Manager van het jaar 2014?

Vic Swerts SOUDALVic Swerts, oprichter, eigenaar en voorzitter van het Turnhoutse familiebedrijf Soudal, is dit jaar door het magazine Trends genomineerd voor de titel ‘Manager van het jaar’. Soudal groeide de jongste vijf decennia uit tot een wereldspeler in voegkitten, PU- schuim en lijmen met meer dan 2100 werknemers en een jaaromzet van 570 miljoen euro. Deze indrukwekkende cijfers in combinatie met de gedrevenheid en standvastigheid van Vic Swerts staan aan de basis van de nominatie. “We doen het echt goed, we zijn in de winning mood” zegt Swerts.

Soudal telt 44 buitenlandse filialen en exporteert naar 130 landen. “Maar er zijn nog zoveel opportuniteiten op het vlak van export. Ook in landen waar we al goed geïntegreerd zijn, zoals Frankrijk, Italië of Spanje, kunnen we nog serieus groeien.” Dat Soudal en Swerts op een wolk leven, vertaalt zich ook in het lijstje recente overnames. In april van dit jaar werd de verdeler van Soudal in Australië verworven, en in juni werd de Amerikaanse sectorgenoot Accumetric ingelijfd voor ruim 27 miljoen euro. Vorige maand werd de Poolse producent van lijmen Bochem voor 6 miljoen euro overgenomen. Tot slot werd er dit jaar ook een mega- investering van 32 miljoen euro aangekondigd in onder meer een eigen chemiefabriek in Turnhout.

Vanaf 24 november tot 3 december kan u stemmen voor de Manager van het jaar 2014 op www.trends.be

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer