Nieuws Kempen Xenius (Oud-Turnhout) sluit aan bij Netflow IT

Xenius (Oud-Turnhout) sluit aan bij Netflow IT

Xenius (Oud-Turnhout) sluit aan bij Netflow IT

Xenius, leverancier van datacenterdiensten en webhosting uit Oud-Turnhout, heeft een strategische samenwerking gesloten met Netflow IT uit Zwijndrecht. Het Kempense bedrijf zal zich toeleggen op datacenters en netwerken, terwijl Netflow IT allerlei IT-diensten levert.

Xenius is sinds 2012 actief in de sector en beschikt over een eigen infrastructuur en netwerk geleverd vanuit Belgische datacenters. “We deden ook algemene IT, maakten wat websites”, vertelt zaakvoerder Steve Vos van Xenius. “Dat verhuist nu naar Netflow IT.” Hij spreekt nadrukkelijk over een strategische samenwerking en niet over een overname. Wel vond er een verandering in het aandeelhouderschap plaats. Ook verhuisde de administratieve zetel naar Zwijndrecht.

Complementair
Netflow IT ging in 2006 van start en legt zich toe op IT-infrastructuur, managed services en IT-consultancy. “Deze samenwerking is dan ook een logische stap voor onze verdere ontwikkeling. Zowel Xenius als Netflow IT zijn volledig complementair aan elkaar en zullen elkaar ondersteunen in het verder bouwen aan de toekomst, waarbij Xenius en Netflow IT hun eigenheid behouden”, zeggen de bedrijven in een gemeenschappelijke mededeling. Ze stellen samen een 20-tal mensen te werk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.