Nieuws Kempen Xod in Top 750 Belgische grafische bedrijven

Xod in Top 750 Belgische grafische bedrijven

Xod in Top 750 Belgische grafische bedrijven

XODElk jaar kijken drukkerijen in het hele land met spanning uit naar de publicatie van de Top 750 van grafische bedrijven door het tijdschrift Grafisch Nieuws. Voor de digitale drukkerij Xod uit Balen is een stijging naar plaats 157 de kers op de taart voor 10 jaar topkwaliteit, persoonlijke service en innovatie. Met deze plaats in de Top 750, op basis van omzet, is Xod de hoogst genoteerde digitale drukkerij uit de Kempen. Xod verzorgt het grafisch en drukwerk voor bedrijven, scholen, openbare besturen en particulieren.

“Bedrijven communiceren meer via e-mail en internet en gebruiken hun communicatiebudget dan ook anders dan enkele jaren geleden. Net door die veranderende trend is het bijzonder dat een relatief kleine drukkerij het zo goed doet”; zegt zaakvoerder Erik Borgmans.

“Hoe kan het dat drukwerk ‘Made in Balen’ zoveel KMO’s, scholen, openbare besturen en multinationals aantrekt? Met klantenservice maak je het verschil! De klant blijft de grootste drijfveer van het bedrijf. Heeft de klant een vraag, dan gaat ons team op zoek naar een oplossing.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.