Nieuws Kempen YAR Vlaanderen zoekt bedrijfscoaches om jongeren een nieuwe kans te geven

YAR Vlaanderen zoekt bedrijfscoaches om jongeren een nieuwe kans te geven

YAR Vlaanderen zoekt bedrijfscoaches om jongeren een nieuwe kans te geven

GEEL – Bouwonderneming Vanhout is dinsdag 31 mei gastheer voor YAR Vlaanderen en Rotary Mol, die er een informatieavond geven over het aanbod van YAR Vlaanderen in het HR-beleid.

YAR Vlaanderen biedt kwetsbare jongeren tussen 15 en 21 jaar de kans om hun leven weer op de rails te zetten via coachingprogramma’s. Daarvoor rekent de organisatie op professionele en vrijwillige medewerkers.

YAR Vlaanderen wil ook partners uit het bedrijfsleven inschakelen om een steentje bij te dragen. Dat kan financieel, logistiek of door medewerkers een actief engagement te laten opnemen.

Win-win

Bouwbedrijf Vanhout uit Geel is zo’n bedrijf dat YAR Vlaanderen een warm hart toedraagt. “Bij YAR Vlaanderen kunnen onze medewerkers iets betekenen voor kwetsbare jongeren”, zegt Ronny Eijckmans. “Tegelijk brengen de coachingprogramma’s onze medewerkers iets bij. De skills die ze verwerven tijdens het coachen en de opleiding die eraan voorafgaat, lonen ook op de werkvloer.”

Praktisch

Dinsdag 31 mei vindt bij Vanhout een infoavond over YAR Vlaanderen plaats. Else van der Straten, programmaverantwoordelijke YAR Coaching Antwerpen, licht de werking van de organisatie toe.

Geïnteresseerden kunnen deze avond van 19 tot 21u bijwonen: Bedrijfssite Vanhout, Lammerdries 12 in Geel. Inschrijven via else.vanderstraten@yarvlaanderen.be.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.