Nieuws Kempen Yara wast nu ook in Rijkevorsel

Yara wast nu ook in Rijkevorsel

Yara wast nu ook in Rijkevorsel

RIJKEVORSEL/LILLE – Wassalon Yara krijgt er een tweede vestiging bij. Na Gierle heeft nu ook Rijkevorsel een automatisch wassalon van Yara.

Zeven jaar geleden startten Rudy van der Veken en Ilse Janssens met wassalon Yara in Gierle (Lille). Een klein marktonderzoek leerde hen dat de regio Rijkevorsel nog een tekort had aan  volautomatische wassalons. Toen het vroegere pand van Immo Mertens op de hoek van de Sint-Lenaartsesteenweg en de Banmolenweg in Rijkevorsel te koop kwam, hebben ze toegehapt.

Door de coronacrisis is de nieuwe vestiging een maand later open gegaan dan eerst gepland.

De uitbaters hebben gekozen voor een huiselijke inrichting. “Dat is belangrijk voor het sociale aspect”, zegt Ilse in Gazet van Antwerpen. “In Gierle hebben we klanten die afspreken om samen naar het wassalon te gaan. Er staat een automaat voor warme en koude dranken. Wie wasmiddel vergeten is, kan dat ook uit de automaat halen.”

“De deuren openen automatisch”, vult Rudy nog aan. Dat is gemakkelijk is voor wie met een volle wasmand binnen- of buitengaat. Het komt ook goed van pas met de hygiënemaatregelen die nu van kracht zijn.”

www.wassalonyara.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.