Nieuws Kempen Zenza – start coaching schoonheidsspecialisten

Zenza – start coaching schoonheidsspecialisten

Zenza – start coaching schoonheidsspecialisten

Ann Van der Velden uit Hoogstraten startte bijna 20 jaar geleden als schoonheidsspecialiste. Intussen is haar zaak Instituut Zenza uitgegroeid tot een bedrijf met 8 medewerkster en meer dan 2.000 klanten. Vandaag voelt ze zich klaar om andere ondernemers met raad en daad bij te staan. Met haar nieuwe project geeft ze coaching aan andere schoonheidsspecialisten.

 

“Ik ben ongelofelijk trots dat ik mijn nieuwe project eindelijk wereldkundig kan maken. Enkele jaren terug werd ik mij er van bewust dat het mij veel voldoening gaf om mijn kennis met andere schoonheidsspecialistes te delen. Stap voor stap was ik me toen al aan het voorbereiden om hen effectief te gaan coachen. De voorbereidingen hierop werden de laatste maanden intenser waardoor ik op het punt ben gekomen om woorden om te zetten in daden.”

In haar 20 jaar als schoonheidsspecialiste, heeft Ann alle stadia van het ondernemerschap doorlopen. Intussen heeft ze 8 mensen in dienst. “Dat is iets dat me nog dagelijks trots maakt. In al die tijd heb ik enorm veel moeilijke beslissingen moeten nemen die achteraf zo goed als allemaal de juiste bleken. Daarom ben ik er rotsvast van overtuigd dat ik anderen veel kan bijbrengen wanneer ze op belangrijke kruispunten in hun leven staan.”

Ann kreeg het idee om te starten met de coaching toen andere schoonheidsspecialistes haar meer en meer gingen contacteren voor raad. “Het doet dan zoveel deugd als je achteraf hoort dat de tips zeer waardevol waren en dat bijvoorbeeld een dure investering in een apparaat een succes werd.”

Instituut Zenza blijft wel prioriteit nummer 1. “Het 1-op-1 coachen zal dan ook enkel gebeuren op momenten dat ik gemist kan worden in mijn eigen zaak. Dat geeft me wel de luxe om enkel samen te werken met schoonheidsspecialistes die zelf branden van ambitie en energie. Het coachen moet ons beide energie geven.” Ann gebruikt ook haar Instagramaccount @zenza_coaching om regelmatig zaken te posten waarmee ze als ondernemer worstelt. “Ik ben er zeker van dat dit account op die manier ook nuttig kan zijn voor andere ondernemers. Want sommige aspecten zijn voor iedereen natuurlijk hetzelfde.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meerhout, Mol
Meerhout

Zoon stapt mee in uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorger Ann Schillebeeckx heeft afgelopen weekend haar nieuwe aula in Meerhout voorgesteld aan het grote publiek. In aula Veldpoort kunnen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer