Nieuws Kempen Zes faillissementen

Zes faillissementen

Zes faillissementen

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft in haar zitting van 16 juni zes bedrijven falliet verklaard.

Chemische Produktie Kombinatie bvba, Noordervaart 19 in Herentals, was actief als groothandel in onderhouds- en reinigingsproducten. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Curator: Kristof Benijts.

Nog in Herentals valt het doek over Decor Art Creations nv (Diamantstraat), producent van glasramen. De faling gebeurde op eigen aangifte. Curator: Kristof Benijts.

In Olen moet de drankgelegenheid aan Dorp 40, uitgebaat door Mette bvba, de deuren sluiten. Ook hier werd het faillissement zelf aangevraagd. Curator: Silvy Sterckx.

Jean-Paul Jacobs, Hertoginstraat in Turnhout, was actief in de bouwafwerking en stapte zelf naar de rechtbank om de faling aan te vragen. Curator: Ronny Ceusters.

De installateur van centrale verwarming, loodgieter en dakbedekker PE-HA bvba, Lange Blok in Veerle-Laakdal, vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Tom Vandecruys.

Keersmaekers Sport’s Football Factory bvba, een detailhandel uit de Dr. Van de Perrestraat in Geel, is noodgedwongen zijn activiteiten te stoppen. Curator: Silvy Sterckx.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer