Nieuws Kempen Zes faillissementen

Zes faillissementen

Zes faillissementen

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft vanmorgen weer een aantal faillissementen uitgesproken.

De cvba Konijnenburg Koch Van Driel UP uit Kasterlee (Plaats 1A bus 5) werd gedagvaard door schuldeisers, waarna de holding failliet werd verklaard. Curator: Ludwig Peeters.

Nog in Kasterlee moet Schilderwerken Peinen bvba, Vogelzang 21, de boeken sluiten na dagvaarding. Curator: Tom Van Even.

Het Verderf vof baatte een drankgelegenheid uit in Hoogstraten. De vennoten legden zelf de boeken neer en werden mee failliet verklaard, net als de vennootschap. Er was nog 1 personeelslid in dienst. Curator: Katty Somers.

Aannemingsbedrijf Immo-Build nv, Brulendries 24 in Geel, moet de activiteiten staken na dagvaarding door schuldeisers. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Ook groenbedrijf Plantrees cvba, Graatakker 118 in Turnhout, werd gedagvaard door schuldeisers en vervolgens failliet verklaard. Curator: Tom Van Even.

Innocent bvba specialiseerde zich in de distributie van werkkledij vanuit de Saffierstraat 5 unit 4A in Herentals. De onderneming legde zelf de boeken neer. Eén personeelslid moet op zoek naar ander werk. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Arendonk, Brasschaat
Arendonk

Nieuw woonerf in hartje Arendonk

Op de site van een voormalig schoolterrein in het centrum van Arendonk gaat Ultrium Development, met hoofdzetel in Brasschaat, aan… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer