Nieuws Kempen Zes ondernemers leggen boeken neer

Zes ondernemers leggen boeken neer

Foto: rr

Zes ondernemers leggen boeken neer

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout heeft eerder deze week zes ondernemers failliet verklaard. Dat gebeurde telkens nadat de boeken waren neergelegd.

Zo hield zorgbegeleider Jorien Van Delm, Molenbergstraat in Turnhout, het voor bekeken. Op hetzelfde adres was het adviesbureau Creative Thinker van Kristin Oris gevestigd. De curatoren in beide dossiers zijn Johan Van Cauwenbergh en Michiel Roets.

Laura Van Beilen en Aryeh Janssens uit Antwerpen zijn failliet verklaard als zaakvoerders van de cv Patrimundi uit Kasterlee, die eerder bankroet werd verklaard. De curator is Sofie Papen.

Joeri Vangeel, Rode Kruisstraat in Herentals, was actief in de evenementensector. De curatoren zijn Kristof Benijts, Philippe Somers en Veerle Verhaegen. Ivan Dewit, Ezaart in Mol was de zaakvoerder van de bv Witte Eyk, een voedingswinkel. In dit dossier is Christophe Geukens de curator.

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.