Nieuws Kempen Zes ondernemingen over de kop

Zes ondernemingen over de kop

Zes ondernemingen over de kop

TURNHOUT – De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdagochtend zes faillissementen uitgesproken. Drie van de getroffen zaken zijn gevestigd in Herentals. Zo is de bv ’t Spinnewiel failliet na dagvaarding.

Deze eetgelegenheid met beperkte bediening was gevestigd in de Zandstraat. De curator is Bart Mannaert. Wat verderop in de Stadspoortstraat werd de bv Angelica gedagvaard. Dit was een handelsbemiddelaar in horloges en sieraden. De zaak is nu in handen van curator Steven Heylen.

Eveneens na dagvaarding is de detailhandel via postorderbedrijven bv A+ Lumber failliet. Deze onderneming was gevestigd aan de Atealaan. De curator is opnieuw Steven Heylen.

Aan Elsum in Geel legde de verhuurfirma nv Sodrim de boeken neer. Het dossier is in handen van de curatoren Paul Van Rompaey en Niels Feytons. Marc Bruurs is de curator van Sarah Ruyssers die de mobiele garage The Car Doctor verzorgde. De onderneming werd gedagvaard. De zetel was gevestigd in de Gestelsestraat in Meer (Hoogstraten).

Op het Gemeenteplein in Beerse is de bv ’t Summun failliet na dagvaarding. Het gaat om een eetgelegenheid. Katty Somers treedt op als curator.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.