Nieuws Kempen Zetelopmakerij Leo Dries wordt Leo Dries Interieur-Decoratie

Zetelopmakerij Leo Dries wordt Leo Dries Interieur-Decoratie

Zetelopmakerij Leo Dries wordt Leo Dries Interieur-Decoratie

leo driesZeg niet langer ‘Zetelopmakerij Leo Dries’ maar ‘Leo Dries Interieur-Decoratie’. De naamsverandering werd recent doorgevoerd en ging gepaard met een nieuwe gevelreclame, een nieuw logo en een nieuwe website. Reden voor de naamswijziging: de vlag dekte niet langer de lading. De zaak bestond 30 jaar onder de naam Zetelopmakerij Leo Dries. “Het is te zeggen: in bijberoep ben ik al in 1981 begonnen”, zegt zaakvoerder Leo Dries.

De zaak aan de Vaartstraat in Merksplas heeft in stappen een grondige vernieuwingsoperatie achter de rug. Het bureaugedeelte werd vorig jaar aangepakt en de voorbije weken was het de beurt aan de showroom en de stoffenzaal. In die stoffenzaal kan je kiezen uit meer dan 60.000 gordijn- en zetelstoffen.

Activiteiten verbreed
De voorbije jaren breidde Leo Dries het assortiment uit naar pvc-vloer, meubelen, behang, gordijnen, overgordijnen en decoratie. “We volgden daarmee de vraag van de klanten”, legt de zaakvoerder uit. “Die waren tevreden over hun zetel die we opnieuw hadden bekleed en vroegen of we ook dit en dat deden. We zijn blij dat we meer divers zijn gegaan. Jongere mensen kiezen over het algemeen liever voor goedkopere meubelen die ze na een paar jaar wegdoen in de plaats van een degelijk meubelstuk te laten herbekleden. Let op: de zetelopmakerij is nog altijd onze belangrijkste activiteit en gebeurt volledig in het eigen atelier.”

Leo Dries Interieur-Decoratie telt in totaal 18 medewerkers. Het bedrijf werkt zowel voor particuliere klanten als B2B. Zo heeft het de inrichting verzorgd van JBC-winkels en voert het momenteel gelijkaardige opdrachten uit voor Poximus.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer