Nieuws Kempen Zeven faillissementen deze week

Zeven faillissementen deze week

Zeven faillissementen deze week

De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft gisteren de horecazaak bvba Het Kiezelhof uit de Kiezelweg in Mol op dagvaarding failliet verklaard. Curatoren zijn Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.
Dezelfde curatoren zijn aangesteld voor de bvba Para Ghi aan de Lakenmakersstraat in Mol. De kleinhandel in schoenen en tassen is failliet.

Aan de Verbindingsstraat in Herentals is de bvba Metalive, groothandel in sanitair, op dagvaarding failliet verklaard. Steven Heylen is curator.
De bvba Anja Nagels baatte aan de Diamantstraat in Herentals een horecazaak uit en is failliet na dagvaarding door schuldeisers.  De curator in dit dossier is Steven Heylen.

De zaakvoerders van de vof BDS, die aan de Weeldestraat in Weelde (Ravels) een frituur uitbaatten, hebben zelf de boeken neergelegd. Ook de vennoot Betty Vervynck is failliet op eigen aangifte. Curatoren in dit dossier zijn Ria Piedfort en Petra Willems.

Freddy Van Opstal uit de Patersstraat in Turnhout tekende voor de bouw en renovatie van panden. De man gooide zelf de handdoek in de ring. Ria Piedfort en Petra Willems treden op als curatoren.

Jorge Breugelmans legde de boeken neer als zaakvoerder van een café-bar gevestigd aan de Molenheide in Zoersel. De zaak is nu in handen van curator Katty Somers.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer