Nieuws Kempen Zoete broodjes voor potentiële sollicitanten

Zoete broodjes voor potentiële sollicitanten

Zoete broodjes voor potentiële sollicitanten

Afgelopen zondag ontvingen 500 personen in de Noorderkempen een gratis koffiekoek van Q-lite bij hun lokale warme bakker. Op 19 december worden er nog eens bij 5 warme bakkers 1250 koffiekoeken uitgedeeld om de diverse vacatures bij Q-lite in de kijker te zetten. Onder de slogan ‘Kom jij lekker bij ons werken?’ hoopt het bedrijf nieuw talent aan te trekken.

De koffiekoeken werden aangeboden om de talrijke vacatures op een ludieke manier in de kijker te zetten. “Liefde gaat toch door de maag? We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en willen de komende jaren nog verder groeien. Om dit mogelijk te maken hebben veel afdelingen versterking nodig. Voor een goede job hoef je dus zeker niet naar Antwerpen of Eindhoven te rijden”, klinkt het bij het bedrijf uit Baarle. Wie bij Q-Lite aan de slag gaan, kan zelf kiezen in welk land hij of zij werkt. De landsgrens loopt door de fabriek.

“In de Kempen ontbijten en lunchen veel gezinnen samen op zondag. We zijn op zoek naar héél diverse profielen, van starters tot ervaren profielen met en zonder diploma. In elk gezin zitten dus verschillende potentiële kandidaten.” Zo zoekt het bedrijf onder andere productiemedewerkers, een administratief medewerker, een marketeer, een account manager en nog andere, diverse profielen.

Q-lite is specialist in het ontwerpen, produceren en onderhouden van digitale displays en de bijhorende software. Dit gaat van een apothekerskruis, de zone-30 verkeersborden die je trager doen rijden tot het digitale scorebord van je favoriete voetbalploeg. Q-lite heeft 4 vestigingen in de Benelux, waar samen 110 personen werken. In Baarle-Hertog/Nassau is de hoofdvestiging met 65 werknemers gevestigd.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.