Nieuws Kempen Zomer pop-up bij B&B de ZIL

Zomer pop-up bij B&B de ZIL

Zomer pop-up bij B&B de ZIL

HERSELT – Bij Bed & Breakfast De ZIL in Blauberg (Herselt) kan je deze zomer ook terecht als je er niet overnacht. Elke zondag tijdens de zomermaanden staat er een terras klaar waar voorbijgangers kunnen verpozen en genieten van lokale drankjes.

De ZIL is gestart met een zomerse pop-up. Het principe is even gezellig als eenvoudig: elke zondag van 13u tot 18u worden tafels en stoelen opgesteld op de wei en aan de schuur bij de B&B. Daar kunnen wandelaars en fietsers even tot rust komen.

“We bieden op ons zondagse terras drankjes van lokale ondernemers”, vertelt Dana van De Zil. “Dat is omdat wij het Merodelabel dragen. We serveren onder meer biosapjes van Boost Company (Langdorp), wijnen van Kapittelberg (Herselt) en ijsjes van Creme Classe (Laakdal).”

De eerste zondag is alvast een schot in de roos gebleken. De streek, met de abdij van Averbode en de Merode bossen in de buurt, trekt veel wandelaars en fietsers. Maar ook voor wie met de wagen komt, voorziet De Zil parkeerplaats op het erf.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.