Nieuws Kempen Zomerreeks Made In Kempen deed wensen uitkomen

Zomerreeks Made In Kempen deed wensen uitkomen

Zomerreeks Made In Kempen deed wensen uitkomen

Afgelopen zomer bracht Made in Kempen de reeks ‘Out-of-Office’, waarbij onze lokale ondernemers een inkijk gaven in hun vrije tijd en reisplannen. Dat maakte de gedachten soms wel eens vrijer en de tongen losser. Enkele Kempische ondernemers spraken hun wens uit, die vaak niet eens zo moeilijk te realiseren was. En is het dan niet mooi dat collega-ondernemers elkaar op deze manier vinden en samen op pad gaan? Dat gebeurde afgelopen weekend, op de Kalmthoutse Heide.

Wim Heylen van Heylen Group gaf onlangs in Made in Kempen te kennen dat hij graag eens op de Kalmthoutse Heide wilde gaan wandelen. Deze natuurpracht vlakbij huis was voor hem nog onontgonnen terrein. “Ik pikte erop in door hem uit te nodigen”, vertelt Carlo Van Tichelen, zaakvoerder van marketingbureau Phobos&Actor uit Geel. “En aangezien Tom Fransen van Frabe Invest (waarin onder andere Fransen Bouwonderneming en FST Funderingstechniek  ondergebracht zijn, red.) aanstuurde op een koffiedate met Wim, leek het me leuk om hem ook mee te vragen.” En dus ging Tom ook in op de uitnodiging van Carlo.

Het trio werd aangevuld met ondernemers Lieven Vanlommel van Foodmaker en strategisch mediaconsultant Luc Rademakers. Dit vijfkoppige gezelschap ging samen op pad voor een gegidste wandeling. “We hebben genoten van een prachtige zomeravond met de heide in volle bloei. Nadien gingen we ook een hapje eten om onder elkaar wat businesstips uit te wisselen.”

“Voor herhaling vatbaar”, klinkt het nog volmondig. “Made in Kempen zet ondernemers werkelijk in beweging!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.