Nieuws Kempen Zomerreeks Out-of-Office – Annelies Horemans: “Geef mij maar een blind date!”

Zomerreeks Out-of-Office – Annelies Horemans: “Geef mij maar een blind date!”

Zomerreeks Out-of-Office – Annelies Horemans: “Geef mij maar een blind date!”

De zomer doet velen onder ons een versnelling lager schakelen, en biedt ruimte voor overpeinzingen. Ook bij Made in Kempen willen we het ‘buiten-gewone’ even toelaten, en onze ondernemers van een andere kant tonen. Met deze standaardvragen vragen we raak, en krijgen we soms opmerkelijke antwoorden op ons bord. Vandaag laten we een onderneemster van een op-en-top Geels familiebedrijf aan het woord.  Annelies Horemans van Horemans Keuken- en Meubelatelier uit Geel vertelt hoe zij haar vakantie het liefst doorbrengt.

 

 

Voor een etentje in welk restaurant accepteer je graag een uitnodiging, ook al moet je er een belangrijke afspraak voor verzetten?

Voor een etentje in De Cuylhoeve in Geel of De Pastorie in Lichtaart maak ik zeer graag tijd.

Als je bewust ‘Made in Kempen’ koopt, voor welk adresje kies je dan?

Asperges van de ‘Aspergehoeve’ in Geel: nergens lekkerder en verser dan daar! En ook zeer vriendelijke bediening trouwens.

Als je een ongelimiteerd budget hebt, met welke wagen zou je dan rijden?

Geen specifieke wensen. Ik ben tevreden met auto waarmee ik nu rijd.

Waar gaat u deze zomer op vakantie? En waarom?

We gaan al meerdere jaren met het hele gezin naar Nazaré in Portugal. Voor de rust, de vriendelijke Portugezen, het prachtige land en het heerlijke eten. Onze 3 kinderen gaan nog allemaal mee, ook al is de oudste al 21. Zalig vind ik dat! Hopelijk mogen we dat nog dikwijls meemaken. En nu ze de surfmicrobe te pakken hebben, zou dat wel eens kunnen meevallen.

Welk boek zit er dan zeker in je koffer?

‘Storm’, het tweede boek van de reeks ‘De Zeven Zussen’, van Lucinda Riley. En het boek ‘Dit is Content Marketing’, op aanraden van een bevriend marketeer.

Hoe kom jij het liefst tot rust op vakantie?

Eerst veel bijslapen, en vervolgens alles op een lagere versnelling doen dan thuis. Geen stress! Wat vandaag niet kan, is voor morgen. Een paar goede boeken lezen, een mooie wandeling, fietstocht, etentje in een gezellig restaurant zorgen heel snel voor innerlijke rust.

Wat wil je altijd nog doen voor je op vakantie vertrekt?

Veel te veel! Liefst zoveel mogelijk achterstallige to do’s wegwerken, de mailbox opkuisen, het bureel opruimen en planning voor na het verlof voorbereiden.

Met welke Kempische collega-ondernemer zou je graag eens een koffie gaan drinken?

Geen specifieke voorkeur,  geef mij maar een blind date !

Wie ga je vermelden in je speech, als je de Nobelprijs voor Economie wint?

Mijn ouders, omdat zij Horemans Keuken- & Meubelatelier  uit de grond hebben gestampt door keihard te werken. Zij hebben helaas beiden de pech gehad om op relatief jonge leeftijd ziek te worden, waardoor ze geen tijd meer hebben gekregen om van het leven te genieten.

Samen met mijn echtgenoot, mijn broer en mijn schoonzus, doe ik mijn best om hun levenswerk verder te zetten.

Op welke leeftijd wil je het roer van je onderneming doorgeven?

Daar heb ik nog niet concreet over nagedacht. Maar ik besef wel dat het noodzakelijk is om daar eens bij stil te staan.

Met welk gerecht zou jij je durven inschrijven voor een kookwedstrijd?

Met mijn vispannetje en appelcake met honing zou ik me wel durven inschrijven.

Wie wens je wat toe?

Ik wens mijn dierbare familie en vrienden een gezond en gelukkig leven toe. En voor iedereen hopelijk terug snel naar een normaal leven zonder corona!

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer